Wat is een Bio Peel?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen. Doormiddel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimaal door de huid opgenomen. Ook worden tijdens de massage dode huidcellen effectief verwijderd. 

De huid voelt glad en zacht aan en krijgt weer een mooie egale teint!

Wat doet de Bio Peel?

Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen goed door de huid opgenomen.

De Spirulina-alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. De huid voelt na de behandeling zeer zacht en glad aan. Tevens heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. 

De Bio Peel behandeling

De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. Deze wordt 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tijdens de behandeling kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen. Na de massage wordt een masker aangebracht, gevolgd door een serum, een elixer en een verzorgende crème. De behandeling duurt zo’n 60 minuten. 

Effectief voor:

– Algehele huidverbetering
– Huidherstel bij puistjes
– Huidherstel bij onderhuidse talgbultjes
– Intensieve ontgifting
– Verwijderen van dode huidcellen
– Egalere huid met fijnere poriën

In kuur verband ook effectief voor:

– Littekens na acne 
– Rimpelvorming
– Grove poriën
– Verslapping van de huid
– Hyperpigmentatie, zonneschade en melasma

Prijzen

Bio Peel                                                         €75

Kuur van 3 behandelingen                         €200
Kuur van 6 behandelingen                         €395
(incl. Calendula Oil Elixer t.w.v. € 28,90)