Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het herstelt de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau(oxygenatie) en lymfedrainage. De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat het lichaam deze stoffen meteen herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend. 

BioPulse Therapy is de natuurlijke facelift!

Wat doet BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy heeft naast een oxigenatie effect ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van blokkades. Tijdens de pulserende fase worden spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien. 

De BioPulse Therapy behandeling

U krijgt een ontgiftende reiniging. Hierna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. Daarna wordt het speciale masker aangebracht, welke volledig hard wordt. Tijdens het indrogen geeft dit een pulserend gevoel. Dit pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller kunnen worden aangemaakt. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd. 

Het masker blijft 45 minuten aangebracht en wordt daarna met een wasmassage afgenomen. Tot slot wordt er een rijk olie elixir aangebracht voor de optimale afsluiting van deze behandeling.

LET OP! De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en zijn er zijn vaak kleine rode bloedvaatjes te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect en trekt vrij snel weg. Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur en is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en het lichaam. De huid kan ook warm en trekkerig aanvoelen na de behandeling, maar ook dit trekt met 24-48 uur weg. Vermijd de zonnebank, sauna en sporten. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk de Anti-Aging Protect Cream SPF 50+ aan te brengen. En drink na de behandeling voldoende water.

 

Effectief voor:
– Anti-Aging, lifting en versteviging
– Aanmaak collageen en elastine
– Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
– Verhelderen van hyperpigmentatie
– Verwijderen van dode huidcellen
– Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
– Reguleren van de talgproductie
– Bestrijden van vrije radicalen

Prijzen

BioPulse Therapy                                €75
Kuur van 3 behandelingen                 €200
Kuur van 6 behandelingen                         €395
(incl. Anti-Aging Protect Cream SPF 50+ t.w.v. €25,90)

Combineer een Microneedling behandeling met een BioPulse Thearapy voor 50% meer resultaat!

Combi behandeling                            €140