Wie ben ik?

Mijn naam is Dionne, ik ben de trotse eigenaresse van Bij Dion Schoonheidssalon. In mijn jeugd heb ik veel problemen gehad met mijn huid. Ik was dan ook vrij jong toen ik naar de dokter, de dermatoloog en verschillende schoonheidsspecialistes ging om te zien of iemand iets voor mij kon betekenen. Verschillende producten, medicijnen en behandelingen heb ik geprobeerd. Ik had alles over voor een mooie huid. Van nature ben ik erg perfectionistisch, als je deze twee samenvoegt kan ik wel stellen dat ik huidproblemen, de ongemakken die dat met zich mee brengt en de onzekerheid die daarbij kan opspelen als geen ander begrijp. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik nu zelf iets kan betekenen voor mijn klanten. 

Ik wil dat jij met een fijn gevoel en het beste resultaat de salon verlaat!

De schoonheidsbranche is enorm en ik heb dan ook grondig onderzoek gedaan en ben mij gaan specialiseren in merken en producten waar ik 100% achter sta. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan en zal dit in de toekomst ook blijven doen. Door het volgen van de nieuwste trainingen, trends, ontwikkelingen en het gebruik van kwaliteitsproducten kan ik mijn klanten altijd van een passend advies voorzien.  

De Salon

Bij Dion bevindt zich aan de Jan van walréstraat 7, te Haarlem. Deze straat is van alle kanten goed te bereiken. Ook parkeren kan hier altijd makkelijk en gratis.

De salon bevindt zich in het tuinhuis bij mijn woning. Deze is voorzien van airco en een luxe stoel met stoelverwarming. Hierdoor zal het in alle seizoenen aangenaam zijn in de salon. De sfeer in de salon is warm, stoer, en heeft door de gele/gouden details toch een hele luxe uitstraling.

Al met al dus een zeer luxe uitgeruste salon aan huis!

Wij werken in de salon met het merk Salonnepro Amsterdam (SPA) 

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben ze het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vind je ook de UVA/UVB zonbescherming.

Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.