Wat is The Natural Facelift?

Wil je een jongere uitstraling hebben? Wil je met een goed gevoel in de spiegel kijken? Wil je een frisse, stralende huid? Dan zijn The Natural Facelifting behandelingen echt iets voor jou!
 
De natural facelift is namelijk veel meer dan een ‘gewone’ bindweefselmassage!

De huid wordt op een natuurlijke manier verstevigd. De huid wordt als het ware getraind doordat er niet alleen gewerkt wordt op het bindweefsel, maar ook op het pees- en spierweefsel, het botweefsel, het bloedvatenstelsel, het zenuwstelsel en het lymfesysteem. Enkel op deze manier kunnen wij de huid in natuurlijk evenwicht brengen en houden en de huid fitter, strakker en gezonder maken voor de langere termijn.

Tijdens de behandeling:
Tijdens de behandeling wordt het bindweefsel gestimuleerd waardoor Collageen en Elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor vestiging van de huid en elastine zorgt voor de veerkracht in de huid. Door de behandeling worden de gelaatsspieren verstevigd, hierdoor worden rimpels verzacht en zullen gelaatscontouren verstrakken, de oogleden worden gelift. Dankzij de intensieve behandeling wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd, waardoor de werkstoffen in huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Je huid krijgt hierdoor een gezondere kleur en ziet er jonger uit.

Na de behandeling:
Omdat de behandeling vrij intensief is, voelt het na de behandeling alsof je een workout hebt gedaan. Je hebt als het ware last van spierpijn. Dit gevoel verdwijnt na een tijd. Daarna kun je de workout thuis zelf opnieuw doen. Je kunt zelf immers iedere dag je huid trainen en verzorgen! 

In de meeste gevallen zie je al resultaat na 1 behandeling. Een frisse nieuwe vitaliteit wordt zichtbaar in het gelaat. Voor het beste resultaat adviseren wij echter wel kuren tussen de 5 en 10 keer. Je moet je gezicht trainen en daarom is herhaling van de behandeling erg belangrijk. Je buikspieren zijn ook niet na 1x afgetraind.

Is het resultaat eenmaal bereikt, kun je de behandeling om de 4 à 6 weken herhalen als een standaard schoonheidsbehandeling.

De eerste behandeling bevat altijd een Huidanalyse. We nemen de huid onder de loep en bekijken met wat oefeningen wat de behoeften van de huid zijn. Hierna wordt in overleg vastgesteld waar tijdens uw behandelplan de focus op wordt gelegd, welke zones van het gelaat gaan we aanpakken, hoe gaan we dat doen en hoeveel behandelingen hebben wij daarvoor nodig. 

De Natural Facelift behandeling: 
Deze behandeling start met een wasmassage en een peeling om de huid goed te reinigen, gevolgd door een intensieve bindweefsel, spierweefsel en botweefselmassage van +/- 30 minuten. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging en het doornemen van de oefeningen voor thuis. 

The Natural facelift deluxe:
Deze behandeling start met een wasmassage en een peeling om de huid goed te reinigen, gevolgd door een intensieve bindweefsel, spierweefsel en botweefselmassage van +/- 45 minuten. Aansluitend volgt een speciaal collageenserum en collageenmasker om de huid een ultieme boost te geven. En natuurlijk wordt ook deze behandeling afgesloten met een dag- of nachtverzorging en het doornemen van oefeningen voor thuis. 

Resultaat:

 • oogcontouren worden gladder
 • diepe rimpels vervagen
 • fijne rimpels verdwijnen
 • de huid wordt strakker en elastischer
 • verzakkingen worden gelift 
 • gelaatscontouren verstrakken
 • betere doorbloeding van de huid 
 • hogere zuurstoftoevoer naar de cellen 
 • stimuleert celvernieuwing en celherstel
  bij de beschadigde huid 
 • kalmeert de ontstoken huid 
 • hydrateert de droge tot zeer droge huid 
 • draineert vochtophopingen en doet ze verdwijnen

In kuurverband:

Wij raden voor optimaal resultaat altijd een bindweefselbehandeling in kuurverband aan. Dit kan afhankelijk van de wensen en de staat van het bindweefsel variëren van 5 tot 10 behandelingen. Om een behandelplan te kunnen vaststellen vindt altijd eerst een intakegesprek plaats. 

Prijzen

The Natural Facelift behandeling                  €75
The Natural Facelift behandeling deluxe     €90

Kuur van 5 behandelingen                              €375
(incl. 1 deluxe en oefeningen voor thuis)